lördag, mars 22, 2008

Skotertur

Idag var vi iväg på en "liten" skotertur, hela 8,5 mil blev det. Vi startade hemifrån vid 10,30 med sikte på Almdalen. Men efter ett nån mil var vi tvungna att stanna och beundra utsikten!






Efter det körde vi några mil till och kom fram till Almdalen. Där åt vi goda våfflor och fotade lite mer. Sen bar det av hemåt, fast vi tog en annan, längre väg.





När vi nästan var hemma tog vi en liten avstickare till Stora kungsvattnet där vi pimplade lite och åt middag. Korv, grillade mackor och nyponsoppa blev det. Ungarna åkte stjärtlapp och pappan blev såklart sugen på att prova, men han hade inte väntat sig att det skulle gå så fort.





Denna rutt åkte vi och det gör vi gärna om fler gånger! :-)


Vi var väl hemma runt 17-17,30 nån gång. Man är ganska mör i kroppen och trött i huvudet efter dagens tur, vi lär nog sova gott i natt. :-) I morgon blir det en ny tur, men inte lika lång, mest troligt blir det pimpling och grillning på nån sjö i närheten.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken härlig dag ni verkar ha haft! Själv är vi i klövsjö just nu & mår gott! Har varit upp på fjället i dag en sväng...

Anonym sa...

Åh så fina bilder!
Är en evighet sen jag var på skotertur till Almdalen sist.

Anonym sa...

Mmm så vacker natur, det har vi ju definitivt inte härnere. Såg jättehärligt ut. Puss Mama/mormor/svärmor